Vårtecken!


Tittar upp ur snön, visst är snödroppen tapper. Snart, snart kan vi glädjas åt dess vita klockor.
Ett annat vårtecken är att det börjar annonseras om skyttefesten i Källsjö Bygdegård, den 9 april är det dax att dansa in våren.

Dansa.....


......och var glad.
Ikväll var vi ett stort gäng tjejer i blandade åldrar som kastade oss ut i dansens virvlar i Bygdegården. Vi svänge loss till Michel Jackson och cha-cha och så avslutade vi med balett. Armar och ben i en enda röra och många glada skratt.

DANSA DIG FRISK, tisdagar kl 19 i Källsjö bygdegård.

Vår.....


Alla längtar vi efter våren och ljuset just nu, kanske mest av alla dessa sötnosar som fanns utanför köksfönstret i morse. Lite solrosfrö fanns det att knapra på men de drömmer nog om blomknoppar.
Lite mer vår var det sedan när jag kollade i postlådan och där låg inbjudan till årsmöten. Årsmöten och vår tycker jag hör ihop, iallafall här i Källsjö. Onsdagen den 9 mars kl 19 i Bygdegården, då blir en kväll med årsmöten för Bygdegårdsföreningen, Bygdeservice, Vägföreningen och Byalaget. Det blir prat om vad som hände 2010, vad ska hända 2011 och så val av styrelsemedlemmar. Kanske kan vi komma på något bra för att utveckla vår by och skapa gemenskap.
Kom också ihåg att stödja vårt Byalag och betala in medlemsavgiften för 2011, 100 kr för familj och 50 kr för ensamstådende. Insättes på bg-nummer 5038-5855 och skriv ditt namn på inbetalningen.

Nyhet i KällsjöDansa Dig Frisk
Kom och delta i lite kul i min dans och rörelse klass. Värm upp med några drag, roligt och lätt att följa, lära sig ett dansnummer vecka för vecka, prova några steg och rörelser följs av en balett stil varm ner! Garanterat att få dig svettig och leende!

40kr per person
20kr för personer under 18 år
(urklipp från facebook)


Hört på "byn" och sett på facebook, tisdagen den 15 februari kl 19 i Källsjö bydgegård startar "DANSA DIG FRISK". Nu kastar vi loss och svingar våra lurviga................
RSS 2.0